Curs de Periodisme Mòbil

Smartphones (telèfons intel·ligents) i tauletes estan transformant radicalment els processos de producció, distribució i consum de tota mena de continguts, també els informatius. Per al periodista, aquest fet implica adquirir noves habilitats professionals, tant per gestionar les fonts d’informació com per elaborar continguts periodístics i relacionar-se amb l’audiència.

Els dispositius mòbils poden servir per a mantenir-nos informats tot el dia, però també per a la pràctica del periodisme: cobertures en directe, reporterisme multimèdia, geolocalització de la informació, xarxes socials…

Aquest curs pretén ensenyar els periodistes a treure el màxim profit del seu dispositiu mòbil en el dia a dia de la seva professió, ja sigui agilitzant fluxos de treball com elaborant directament continguts informatius des del seu smartphone o tauleta.

smartphone, sunset, video-6623769.jpg

Més informació?

Si t’interessa organitzar aquest curs de periodisme mòbil per a la teva institució, empresa o col·lectiu, pots contactar amb mi fent servir aquest formulari:

    El teu nom (obligatori)

    El teu email (obligatori)

    Assumpte

    El teu missatge